"Sommaren ar kort

Det mesta regnar bort"
Nene, inte har! Men det borjar narma sig slutet!

Har ar det lungt!
Friska och krya, soligt och fint!
Har solat och last en bok idag. Badat lite nar det blev for varmt. Sedan at vi Chicken Ceasar sallad i skuggan. Efter det en chocho shake. Finemang!

Vi stannar har i natt med. Har sedan bokat 3 natter pa Koh Wai, en o har intill med egna korallrev, darefter har vi bokat 3 natter i Bkk och sedan aker vi faktiskt hem!!!
(Har skall vi bo i Bkk
http://www.classicplacehotelbangkok.com/index.php det kostar ca 800kr for 3 natter ink frukost)
Jag har tidigare raknat lite fel bland datum och dagar, inte latt nar man varken har mobil eller kalender! Men vi lyfter den 2 mars 16.25 lokal tid och aker via Hong Kong, London och landar 3 mars lite efter 12. Obs! Inte tisdag den 4 mars. Da blir det lattare for oss att sjalva komma till Hstd och hamta djuret, om hon inte far lift! Ni kan ju fundera lite, ni inblandade.

Nej nu far det nog bli lite sol igen. Har lanat en ny bok, verkar vara lite sliskig typ Harlequin. Har redan last en sadan om ett mord, dar vittnet blev kar i den oemotstandliga polisen och det slutar med att de far boven och gifter sig. Hmmm. Men vad gor man? Har aven snubblat over 2 av Martina Haags bocker som var suverana, en av Johanna Tydell om hennes mamma som dor i cancer och en av nagon som hette Ronnie, boken hette Vi som aldrig sa hora. De var ganska bra.

Nu kom M och lamnade nycklen, han skulle snorkla lite. Rastlos. Igar fragade han vilken av hudarna jag tror blir gladast av att se oss, jag tror att det ar han!!!

Japp japp, hej hopp! Far se om vi hors fran Koh Wai, om de har dator dar!
Kram!

Eller vad säger du?!
Postat av: Karro

Läser mycket oftare än jag skriver... : ) Men nu får det nog bli ngn rad från oss också, för ni undrar ju så klart hur det är med stora flickan.
Men jag njuter av att läsa era rader! Skönt att ni fått ha det lite gott iaf, mellan illamåendet och spyorna. ; )
Nova verkar må alldeles förträffligt och hon blommar ut mer och mer för varje vecka. Nu börjar tom lek med pinne (som för övrigt ser otroligt roligt ut)och studshopp bli lite mer vardag. I början var man glad för prat och en dunkande svans. : )
En riktig smygare har hon börjat bli också, går hukande bakom fåtöljerna på jobbet och halar sig in under bordet vid fikarasten. Inga hundar tillåtna där, men hon syns ju inte om hon ligger blickstill... hmm... : )
Men de stojar på och leker ihop även alla tre, Accha springer först med pinne, Kitty efter som satsar på att sno den och Nova som leker polis och tacklar de andra. : D Härligt att få sträcka ut på stranden!
Hon verkar må bra och jag & Accha trivs med henne och nu är det faktiskt sol så allt är underbart! : )
De sussar så sött ihop också, Nova söker väl inte riktigt den kroppskontakten som Accha men har inget emot att de knör på henne. Accha tvättar gärna hennes ansikte också, både ögon och öron, vilket Nova verkar gilla.
Duschat har hon också fått göra, för hon luktade rätt mycket "hund". Så där poppis, men det gick ok. Sen luktade hon som en sommaräng en vecka eller två men nu verkar det feta i pälsen komma tillbaka. Är det så?
Men du får hälsa Mattias att jag är övertygad om att
alla tre (Nova, Tjorven och Mattias) kommer att krypa ur skinnet av glädje över att se varandra igen . : )

Stora kramar till er och hoppas de sista dagarna blir kanon nu!

Postat av: Katrine

Hej
Vad härligt ni verkar ha det. Tänk att 5 veckor snart gått. Det är inte klokt, vart tar tiden vägen ? Det känns som det var nyss ni åkte. Jaja, skit i det, passa på och njut så mycket ni kan denna veckan. Här hemma tränger våren sig på allt mer. 8-10 grader på dagarna, ganska blåsigt men soligt. Hoppas det inte kommer nåt bakslag nu med snö och kyla.

Hälsningar från Kustvägen

2008-02-25 @ 19:36:38
Postat av: Britt-Marie

Nu närmar sig hemresan för er,men det kan kanske bli skönt att komma hem till vardagen igen efter 5 veckors ledighet.Hoppas allt är bra med er.Här är allt som vanligt.Idag har vi stormvarning under dagen.Just nu regnar det och blåser ca. 15 sek/m,men vi är ju ganska vana vid detta väder nu.Men,men det går ju mot varmare väder även här.Ha det nu riktigt skönt resten av resan så ses vi snart.

Kramar från oss på ön.

2008-02-27 @ 11:01:24

Säg din mening här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback