Me like:

Kniv
Hem o hav


Birthday!

På torsdag är det min födelsedag!
Alla är välkomna! Hör av er innan.
Kram!

Halvtid

Det är ungefär så mycket jag jobbar just nu! Det är väldigt skön med tanke på att jag inte haft semester sedan typ februari 2008 när vi var i Asien.

Idag har Mattias första skoldagen i Revinge. Jag har varit och vibrerat med Nova. Hon är så duktig! Hon äter Rimadyl efter operationen i munnen och det gör hennes mycket piggare så hon ska få det som en underhållsdos även i förtsättningen.

Jag har bokat klipp och färg tid hos Anna på Idas Hårdesign. Nästa tisdag är det dags och jag längtar! Vill ha det lite mörkare så som jag gjorde inför bröllopet. Tycker att det är fint!

Nu ska jag äta lite och ge mig i kast med trädgården. Lite blommor som ska flyttas. Är inte så sugen, men vill samtidigt få det gjort. Behöver även tvätta 9 av våra 10 fönster. Har egentligen tvättat två men ett blev smutsigt igen när de fogade den sista sidan på huset. Men nu är fogningen klart och då passar det ju bra att tvätta dem så man kan se ut! Har blivit grymt smutsiga av allt damm och av att man har spolat av väggen. Fogningen är jättefin såklart!

Kram!