Astrologi

Det var länge sedan jag höll på med astrologi... Men jag tycker fortfarade att det är väldigt faschinerande!

Lite om mig:


Horoskop

PLANETERNA I TECKNEN

Planeternas positioner i zodiakens tecken har ett inflytande på individens karaktär och dessa inflytanden formar en stor del av individens psyke.

Solen i Jungfrun

Hon är fyndig, en skarpsinnig figur, omdömesgill, listig, diplomatisk. Håller sig till saken och är subtil i sitt tal, hon är en verklig diplomat.

Svagheter: småsint och överkritisk. Överdrivet uppmärksam på detaljer, pedantisk och petig.

Månen i Jungfrun

Hon har ett mycket gott minne. Vetenskapliga eller medicinska studier föredras framför alla andra. Hon är ödmjuk och sansad, lugn och reserverad. Emotionell disciplin. Hon är villig att hjälpa, hängiven och mild.

Svagheter: servil natur, ideliga byten av sysselsättning, blir förargad, upprörd, bekymrad. Hon är för blyg.

Merkurius i Vågen

Med storslagna idéer utvärderar och bedömer hon saker och ting. I kraft av ett gott omdöme uttrycker hon sig på ett klarsynt sätt. Innan hon bildar sig en uppfattning i ett ämne, lyssnar hon till åsikter yttrade av olika människor och kan jämföra dem innan hon bestämmer sig.

Svagheter: hon tar dagen som den kommer och är flegmatisk. Äktenskapspartnern kan vara otrogen. Partnerskap är olönsamma.

Venus i Jungfrun

Hjälper sjuka och gamla människor. Hon är mycket hängiven, visar inga känslor: hon är pryd och släpper aldrig loss, antingen på grund av en rädsla för att bli förlöjligad eller på grund av en rädsla för att inte bli älskad tillbaka i samma utsträckning som hon älskar. Anar sig alltid till andras känslor. Därför är hon ibland för reserverad, så att den andre ger sig av (i tron att han inte är älskad).

Svagheter: tycker om att flörta och uppegga. Hon har fullständig kontroll över sina känslor, vilka ofta saknar passion eller kraft. Hennes kärlek är aldrig gratis utan måste automatiskt medföra en bonus, om det så endast är ett intellektuellt nöje.

Mars i Skorpionen

Agressivitet kan leda till en kamp mot samhället, familjen, orättvisa i största allmänhet och kan ibland vara mycket våldsam. Hon kan bli en ledare för en organisation eller fackförening, men aggressiviteten kan riktas mot självdestruktivitet om den inte får ett utlopp. Det senare är under inga omständigheter bestämt, då det är svårt att behärska sig utan att knäckas.

Svagheter: passion, raseri, fanatism, gräl.

Jupiter i Skorpionen

Hon är provokativ, tvär, sårande. Mycket anspråksfull och egensinnig, med massor med auktoritet och ambition. Möjligen en stor familj.

Svagheter: omåttlig sensuell aptit. Anspråksfullhet, förakt, oförskämdhet.

Saturnus i Vågen

Erkänd för sitt allvar, sina moraliska egenskaper. Hon är respektabel, samvetsgrann.

Svagheter: inte öppen för nya idéer.

Uranus i Skytten

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Neptunus i Skytten

Tycker om långa resor, utländska saker, vatten.

Pluto i Vågen

Bringar förändringar.


http://berglund.ceze.com/swedish/index.htm - Natalt horoskop

Eller vad säger du?!
Postat av: Anneli

Är det sannt! jag har också alltid tyckt att det varit faschinerande med astrologi och skärntecken.. vi har en hel del gemensamma intressen märker jag, det är kul! :) kram

2009-11-30 @ 17:47:41

Säg din mening här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback