"Ska gardinen sitta så snett?"

Hmmm.... Första kommentaren från Mr N.

Orka (knappt) förklara att den ser sne ut men att jag utgått från de gamla hålen och från taket sett är den inte sne. Hänger nog bara snett. Otack är världens lön...

Innan M åkte gömde han alla verktyg för mig. Han själv säger att det är för att dom är i bilen, men jag vet att det är för att jag inte ska få tag i dem :-)
Hur går det ihop älskling, gömma verktygen och sedan försöka säga att du kanske inte hinner göra allt jag har tänkt mig i påsk? Vem ska då göra det?

Att han gömmer verktygen KAN bero på att jag berättat att jag spikat spikar med grytor när jag bodde på Karl den XI's väg. Vad gör man när man saknar hammare???

I gardinfallet behövde jag dock inte använda några husgeråd, en hammare och skruvmejsel kunde jag hitta och det räckte. Dock avvaktar jag med att sätta upp läslamporna, även jag inser mina begränsningar.

Natti natti!

Eller vad säger du?!
Postat av: Katrine

Hej

Kikade in på din sida. Roligt att se så fint ni fått det. Det är liksom det där sista "piffet" som gör det hela. Skrattade gott åt det här med verktygen. Det finns faktiskt många bra "verktyg" bland köksgrejorna. Själv har jag fördärvat många knivar när de använts som skruvmejsel samt demolerat flera nötknäckare när jag spikat upp tavlor. Ja ja, bra kvinna reder sig själv.... ;-)

Ha det gott, vi ses i påsk !

Kram Katrine

PS Glasögonen var skitsnygga DS

2009-03-27 @ 10:36:37
Postat av: Mr. M

Okej!, jag erkänner... Jag har gömt verktygen. Vill ju inte komma hem och se att händiga damen spikat upp en tavla med MOTORSÅGEN!!!

Shit!!! jag har glömt att gömma motorsågen. Fan!

CHRISTIN!!!! Dra INTE i snöret om du ska spika med den!!!

2009-03-29 @ 17:15:09

Säg din mening här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag tycker:

Trackback